Allmänt

Tips: Hörlurar från Bluedio

Hej härliga fredag! Jag tänkte tipsa er om mina hörlurar som jag faktiskt har köpt på Wish. Det började med att Kristoffer köpte ett par vita som jag till slut snodde och nu har jag äntligen fått mina egna. Tjoho!

Lurarna är trådlösa, har 1625 timmars standby (40 timmar musik, 45 timmar prat), bluetooth och möjlighet att dela musiken med en annan finns också. Det går utmärkt att prata i handsfree och lurarna är dessutom enkla att vika ihop för att ta så lite plats som möjligt.

Ljudet är bra, de sitter bra på huvudet och är snygga. Efter att jag började använda dessa har jag inte velat ha några andra. Jag använde nästan enbart inear-lurar innan men har helt gått över till dessa. Det enda kruxet är att de inte går att bara stoppa ner i fickan men det kan jag leva med. Funkar för övrigt perfekt till träning!

Sök bara på ”Bluedio headphones” eller liknande så dyker de upp bland alternativen på Wish. De låg på ca 250-300 kronor med frakt, vilket jag känner är helt okej. De fanns i vitt, svart, rött och blått.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s