Kost

Beställning från Tyngre

Idag fick jag hem vår beställning från Tyngre som gjordes i början av veckan. Jag hade sån beslutsångest men beslöt mig för att testa kasein i smaken ”kärleksmums”. Sen tog jag ett par portionspåsar också för att prova de andra smakerna lite. Kanelbulle hann vi testa innan idag och vi båda tyckte den var helt okej. Jag kanske gillade den något mer!

Vi får väl se när vi hinner testa kaseinet men jag är grymt nyfiken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s