Viktminskning

Mätning – April

Som jag sa tidigare var det ju även dags för mätning idag. Vi mäter oss alltid första söndagen i varje månad och vi gör det på morgonen. Idag är det också lite drygt tre månader sedan vi började äta LCHF. Resultaten är alltså den senaste månaden och inom parentes står sedan start 2/1-17. Överst är mina resultat och där nere har ni Kristoffers.

Hals -1 cm (-3 cm)
Axlar -1,5 cm (-3 cm)
Överarm -1,5 cm (-2 cm)
Byst -2,5 cm (-11 cm)
Midja -1,5 cm (-8 cm)
Mage -4 cm (-7 cm)
Rumpa -1,5 cm (-6 cm)
Lår -0,5 cm (-5,5 cm)
Vad +0,5 cm (+0,5 cm)

Kommentar: Nu tycker jag att det börjar släppa på ”rätt” ställen, alltså midja, mage och till viss del även lår. Jag är nöjd med månadens resultat och sedan vår start 2/1-17 har jag tappat 45 cm över hela kroppen. Grymt!

Hals +/- 0 cm
Axlar -2 cm
Överarm -2 cm
Byst +/- 0 cm
Midja -2 cm
Mage +/- 0 cm
Rumpa -1 cm
Lår -0,5 cm
Vad +/- 0 cm

Kommentar: Det märks ju att Kristoffer har kommit ner på ”normalvikt”. Det är inte lika stora minus och flera mått ligger stabilt sedan förra månaden. Han tappar dock fortfarande rätt mycket vikt per vecka. Totalt har han tappat 69,5 cm sedan vår start.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s