LCHF, Träning, Viktminskning

Invägning v.11

Då var det dags för invägning och veckosammanfattning igen. Elva veckor har gått sedan start och snart tre hela månader!

Kost
Jag vet inte om jag har ätit för dåligt (för lite fett) eller för mycket sötningsmedel men jag har varit lite småsugen i stort sett hela veckan. Jag har ju inte gjort några avsteg men jag har tagit någon mer ölkorv än vad jag hade tänkt och så vidare så det har väl gått sisådär med kosten denna vecka. Bättre lycka nästa vecka!

Träning
Inte heller träningen har gått som planerat i veckan. Det har varit sjukdomar, tidsbrist och mer fokus på annat helt enkelt. Det blev dock en långpromenad i mitten av veckan och fler sådana ska jag definitivt försöka få till.

Vikten
Ja, det var ju ingen jättebra vecka och det speglar sig i vikten. Vi har dock en plan för nästa vecka så nu är det bara att bita ihop och köra vidare!

Hur har er vecka varit?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s