Allmänt

Välj bort det som stjäl din energi!

Många är vi som har något i bakhuvudet som gnager, oroar eller stjäl energi. Det kan vara en arbetsuppgift, en person, tankar på mat eller egentligen vad som helst. Dessa är inte helt lätta att handskas med och kan göra att vi blir trötta och på dåligt humör MEN det är inte värt det.

Hur gör man då? Mitt tips är att välja bort det som stjäl din energi. Nu kan man inte välja bort precis allt som stjäl energi men har du ett val, tänk på dig själv i första hand. Som exempel kan jag säga att jag har haft många vänner som tagit enormt av min energi. Det kan vara på flera olika sätt förstås och det kanske inte alls är meningen men till slut kommer man till en punkt där man måste välja. Orkar jag med den här personen? Vill jag ha personen i mitt liv? Kan det bli bättre? Ställ dig själv några frågor, svara ärligt och fatta sedan ditt beslut. Det är svårt till en början men såhär i efterhand har jag fått svart på vitt att jag gjort rätt val.

Våga göra slut med det du inte mår bra av!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s