Allmänt

Energipåfyllning

Vi fick en väldigt intressant natt och morgon med förmodad magsjuka hos lilleman. Vi kände oss också lite konstiga men det kan ha varit inbillning med för efter det har jag inte känt något. Jag hoppas vi slipper undan i alla fall, speciellt lilltjejen.

Jag tog mig i alla fall ut på en runda i förmiddags i den härliga vårsolen. Tempen låg på ca 6 plusgrader och solen sken men det var rätt blåsigt. Drygt 5 kilometer blev det och det var inte fel att komma ut lite och samla energi och solljus!

Vad har ni haft för er denna onsdag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s