Allmänt

Tävla om träningstights från ICANIWILL!

Jag tycker vi börjar veckan med en tävling! I prispotten ligger ett par valfria träningstights från ICANIWILL. Ovan ser ni bara ett urval av vad som finns men jag vågar nästan lova att de har något för alla smaker. Jag hade i alla fall gärna ägt halva sortimentet.

Tävlingsregler
*Kika in hos ICANIWILL och välj ut vilka tights du skulle vilja vinna. Länka dem i en kommentar till det här inlägget.
*I samma kommentar skriver ni även en kort motivering till varför just ni ska vinna.

Ni får gärna gilla Facebooksidan men det är inget krav. Jag blir bara glad!

Tävlingen pågår till och med 26/3 kl. 18.00

OBS! Endast personer med svenska postlådor kan vara med och tävla.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS MARIA N!

44 reaktioner till “Tävla om träningstights från ICANIWILL!”

 1. Jag önskar att få vinna dessa https://www.icaniwill.se/women/tights-leggings/icaniwill-pink-leo-v2-tights eftersom jag har haft svårt att komma igång med träningen tidigare. Nu då jag väl kommit igång så spricker mina enda träningstights i sömmarna så här står jag med spruckna träningstights, en stor motivation men liten ekonomi vilket gör att jag gott får vänta på att återgå till träningen tills jag har sparat ihop till nya tights. En drömvinst helt klart för att snabbt återgå till träning och bibehålla motivationen.

  Gilla

 2. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna dessa fina: https://www.icaniwill.se/women/tights-leggings/icaniwill-diffuze-camo-black-tights-wmn
  Just nu hänger fortfarande gravidmagen (fem månader sedan lille bebis kom) och jag är i desperat behov av ett par högmidjade träningsbyxor som håller in magen medans jag tränar eller springer. Motivationen har inte varit på topp för att få tillbaka min tidigare kondition men ett par nya snygga träningstights skulle ju vara en fanatisk morot 🙂

  Gilla

 3. https://www.icaniwill.se/women/tights-leggings/icaniwill-pink-leo-v2-tights
  Har haft ögonen på dessa godingar en längre tid men som nybliven 2 barnsmamma så prioriterar man inte sig själv så mycket direkt! Så nu när jag har dragit igång med träningen igen och försöker tappa gravidkilona så skulle det vara otroligt roligt med ett par nya tights! Så håller tummarna att jag vinner så jag kommer få Power walka runt i dessa skönheter i vår 😄👌

  Gilla

 4. https://www.icaniwill.se/women/tights-leggings/icaniwill-grey-white-leo-tights

  Jag försöker hitta motivationen igen efter många år, få känna att jag mår bra i kropp och själ, få den energin tillbaka, för den finns inte där nu, man känner sig riktigt hjälplös!
  Så jag hoppas på att få må bra i mig själv igen, och få den där energin som jag saknar rejält! Ett bra grymt snygga träningstights ger mig garanterat en stor knuff på vägen 💪🏻

  Gilla

 5. Jag skulle så så gärna vinna ett par https://www.icaniwill.se/women/tights-leggings/iciw-shape-tights-black-wmn verkligen såååå snygga 👌🏾 Jag har ett par tuffa år bakom mig då jag förlorat två bebisar, min äldsta son som föddes i vecka 26 dec 14 o fick leva en timme o min andra son som dog i PSD i magen i vecka 39 i april 16 …. Två så täta graviditet sätter sannerligen sina spår, har förlorat mycket styrka och ork i kroppen o jag kämpar så för att få tillbaka den. Blir ju inte direkt rik av att vara sjukskriven i perioder då livet kommer i kapp så det hade varit kul att få jobba tillbaka mitt starka jag i snygga träningsbyxor 😃 Tack för ett inspirerande konto på insta! Har gillat sin Fb sida med ☺️😃

  Gilla

 6. Jag skulle hemskt gärna vela ha dessa (https://www.icaniwill.se/women/tights-leggings/icaniwill-black-grey-leo-tights) snygga tights eftersom dessa är med något hög midja och en fräck design. Jag är gravid i vecka 23 och mina vanliga tights börjar bli för låga i midjan för mig, halva rumpan är framme när jag gör böj! Haha! Skulle vara hemskt roligt att få känna mig fin i tightsen då man annars känner sig obekväm i sin kropp och ännu mer obekväm med osköna tights 😉

  Håller alla tummar! ✊🏻✊🏻

  Gilla

 7. Jag har kikat på dessa fantasiska tights https://www.icaniwill.se/women/tights-leggings/iciw-shape-tights-black-wmn ett tag då de enligt mig är helt ultimata, både otroligt snygga och verkar sitta perfekt! Att vinna dem skulle ge mig en otrolig motivationskick till den extra växeln jag nu har lagt i träningen med balen och studenten som motivation! 🙂

  Känslan av att skina för att man känner sig nöjd i sig själv är den bästa känsla jag upplevt, och jag vill mer än allt känna så igen! Jag skulle med all sannolikhet känna mig så i dessa tights, och även under hela studenttiden då jag med hjälp av dessa har når mina mål!

  Gilla

 8. https://www.icaniwill.se/women/tights-leggings/iciw-seamless-black-black-grey-tights

  När jag blev sjukskriven pga stress och panikångest så hittade jag till yogan och den är en av sakerna som hjälpt mig må bättre idag! Startar varje dag med en halvtimme för att hela dagen ska flyta på bättre, men hade absolut kunnat ha något finare på mig än gamla sladdriga mysbyxor! Jag är inte den som vill sticka ut så mycket med färg så vill ha ett par mjuka, snygga och klassiska tights som gör att jag känner mig som en ”riktig” yogatjej 🙂🙏🏼

  Gilla

 9. https://www.icaniwill.se/women/tights-leggings/iciw-seamless-grey-pink-white-tights

  Åh, vilken tävling och vilken vinst, skulle vara drömmen!
  I måndags tog jag mina första steg in på gymmet efter ett halvårs uppehåll. Ett uppehåll jag blev tvingad till då jag i september blev sjukskriven och inlagd på sjukhus under tre månaders tid för min anorexia. Jag hade tränat sönder mig fullkomligt och min kropp sa ifrån, jag orkade inte mer. Det har sedan dess varit en kamp, varje måltid, varje dag med ”missade träningspass” som min hjärna så fint sa till mig. Jag övertygade mig om att jag var tjock, svag och lat. När jag sedan blev utskriven från sjukhuset var min första tanke att börja träna, att vara duktig och komma igång. Men jag höll ut. Jag lät mig inte luras för att direkt falla tillbaka in i sjukdomens klor. Jag höll ut och kämpade mig till den punkt då jag kunde leva i vardagen utan att se utebliven träning som ett misslyckande eller ett kvitto på att jag var lat och dålig. Jag höll ut. Jag kämpade. Jag vann. Jag lät träningslusten komma tillbaka på riktigt. I måndags satte jag nervöst min fot på gymmet igen och jag säger bara, gud vad kul det var. Vilken energi jag hade, det var roligt och skönt, inga tvång eller måsten. Denna vinst skulle därför få symbolisera min vinst, ett kvitto på att jag lyckats. ”Gör om gör rätt” Kramar från Emelie

  Gilla

 10. ICANIWILL har utan tvekan de snyggaste träningskläderna och jag fick särskilt upp ögonen för dessa ursnygga tights: https://www.icaniwill.se/women/tights-leggings/icaniwill-grey-white-leo-tights Jag har sedan 2 månader tillbaks börjat gymma och äta efter ett kostschema, snygga träningstights ger verkligen mycket mer motivation än att gå till gymmet i tråkiga svarta träningskläder. ICANIWILL är dessutom ett märke av hög kvalitet och deras tights verkar ursköna. Dessa tights kommer verkligen ge mig mer motivation till min träning och de kommer hjälpa mig att få drömkroppen till beach 2017! 😀

  Gilla

 11. Härlig tävling! Har Haft en lång och motig höst och vinter! Försöker hitta tillbaka till rutiner, välmående och träning! Dessa snygga tights vore en suverän motivationshöjare! Laddar för att ta klivet in på gymmet för att träna löparstyrka, men det är motigt! Men för att hålla mig skade fri är det ett måste, laddar för göteborgsvarvet och drömmer om att våga ta klivet mot en hel mara! Önskar vinna dessa snygga https://www.icaniwill.se/women/tights-leggings/iciw-shape-tights-black-wmn i storlek S ! Önskar en skön söndag! Maria H.

  Gilla

 12. Okej. Jag är rätt tråkig, men jag vill inte synas för mycket! Inte än i alla fall. Så jag väljer ett par enkla svarta tights:

  https://www.icaniwill.se/women/tights-leggings/iciw-shape-tights-black-wmn

  Jag har äntligen tagit tag i mitt liv och faktiskt så kan jag t.o.m. småjogga lite – efter att ha gått ner 25 kilo och varit stel, trött, tråkig och totalt omotiverad. Men nu så! Kan erkänna att jag till och med njuter av att träna, av att känna mig slutkört. Och det hade jag aldrig sagt för bara några månader sedan. Ett par nya tights lämpade för ändamålet (och inte säckiga mjukisbyxor) vore verkligen härlig pepp!

  Har delat din sida som Paola Allegrini 🙂

  Gilla

 13. Tuffa coola tights allihop ! Vill gärna vinna dessa : https//www.icaniwill.se/women/tights-leggings/icaniwill-grey-white-leo-tights !!!

  Gilla

 14. Åhh, jaaa vilken fin tävling!!!
  Jag är helt förälskad i dem här https://www.icaniwill.se/women/tights-leggings/iciw-kurbits-horse-tights Tights med dalahästar på är ju väldigt ovanligt, men åh så vackert. Mer av det, tack.

  Om några månader ska jag flytta till NYC och när jag har den värsta hemlängtan,drar jag bara på mig ett par tights med dalahästar på, springer av mig oron och stressen i Central Park och tar sedan nya tag. Att jag dessutom bär ett par tights med namnet ICANIWILL, gör mig bara mer inspirerad och motiverad att ta världen med storm.
  Ha det gott!

  Gilla


 15. Jag måste motivera mig att börja träna
  ICANIWILLs träningstights är helt suveräna
  i dem blir soffpotatisen så läcker och tuff
  att löftet att träna aldrig mer blir en bluff

  Gilla

 16. https://www.icaniwill.se/women/tights-leggings/icaniwill-pink-leo-v2-tights

  Under 2016 har jag gått ner en hel del i vikt, vilket innebär att i princip alla kläder jag har sitter som sopsäckar på min kropp – även träningskläderna. Därför skulle det vara perfekt med ett tillskott i träningsgarderoben! Dessutom har jag i och med viktnedgången fått lite mer självförtroende och vill gärna gå runt i snygga, färgglada kläder. Håller alla tummar för vinst!

  Gilla

 17. Pingback: Årskrönika 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s