Kost

LCHF och 5:2 – går det?

Något jag har funderat lite på de senaste dagarna är om det går att kombinera LCHF med 5:2? Jag har läst lite här och var och det verkar inte vara helt ovanligt. Periodisk fasta är ju inget nytt precis men det kan ju bli lite konstigt att plötsligt räkna kalorier när man äter LCHF. Det gör man ju inte alls annars liksom!

Hur som helst så var det någon som nämnde att det hade fungerat bra för dem rent viktminskningsmässigt men att de dagen efter fastedagen hade varit mer sugen på saker och det vet jag inte om jag gillade. Risken finns ju att överäta då i stället eller till och med göra avsteg och det vill jag absolut inte.

Jag får helt enkelt fundera mer på det här!

2 reaktioner till “LCHF och 5:2 – går det?”

  1. Jag är tvärtom! Känner att mitt sötsug har minskat drastiskt sen jag startade 5:2 (2:dre veckan nu bara ). Tror att den periodiska fastan stabiliserar mitt blodsocker 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s