Kost, Träning, Viktminskning

Invägning v.10

Nu har det gått hela 10 veckor sedan vi började äta enligt LCHF, sedan jag började träna och vi förändrade våra liv. Det låter kanske klyschigt men så är det ju! Sedan dess har vi inte gjort några avsteg alls och så ska vi fortsätta.

Kost
Veckan har gått bra vad gäller kosten. Jag tror att vi har hoppat över någon rätt på matsedeln men den ersattes av något som ändå var LCHF så det är ju ingen fara. Igår hade vi båda ett otroligt sug men varför vet vi inte. Jag löste det med kokoschips och ölkorv.

Träning
Tyvärr blev det bara ett styrkepass denna veckan. Jag hann dock med en längre promenad också. Min squat challenge fick jag tyvärr avbryta på grund av ont i knäna men jag lovar att jag ska ge utmaningen en ny chans senare under året.

Vikten
Det går fortsatt neråt och det är jag givetvis glad över! Snart har jag nått mitt andra delmål som är -10 kg. Tjoho!

Hur går det för er?

En reaktion till “Invägning v.10”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s