Kost

ProPud-glass – Smaktest

Så var det äntligen dags för vårt smaktest av Njies ProPud-glassar. Dessa kommer ut i butik under vecka 11 så håll utkik om ni blev nyfikna!

Konsistensen är ju densamma för alla fyra smaker, lite som en blandning mellan glass och pudding. Det blir liksom inte len gräddglass men det är absolut inget fel på den. Det är bara lite ovant till en början. Samtliga glassar är också släta (alltså inga bitar av något i) och det gillas nog framför allt av min man som har lite problem med det.

*Heavenly Vanilla
En av mina favoriter! Den hade en bra vaniljsmak och var mycket bättre än väntat. Den kan bli riktigt god till jordgubbarna runt midsommar!

*Chocolate Dreams
Det här blev min andra favorit och ja, det är svårt att misslyckas med choklad. Bra smak och funkar vilken dag i veckan som helst.

*Tropical Treasure
Första intrycket var inte jättebra men den smakade godare än vad den luktade. En väldigt bra dessertglass skulle jag säga och kan säkert vara fräsch och god i sommarhettan.

*Lovely Lemon
Det här var min mans favorit men den som jag tyckte minst om. Jag skulle velat ha mer citronsmak och sen blir det någon papprig eftersmak som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Kanske att den växer med tiden?

Om ni är nyfikna på näringsinnehåll kan ni bara kika in på Njies hemsida så finns det där.

En reaktion till “ProPud-glass – Smaktest”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s