Träning

Ute i snöyran

När jag hade lämnat stora på förskolan i morse hade jag planerat en längre promenad. Vad jag inte hade planerat var all snö som kom så när vi var framme vid dörren igen var både jag och vagnen ganska täckta av snö. Hur som helst blev det en ganska lagom runda så den kan jag tänka mig att ta fler gånger.

För övrigt trodde jag att det skulle bli vår nu men jag borde ha vetat bättre. Det är likadant varje år och inte ovanligt med snö vid påsk nu för tiden! Tur att påsken ligger sent i år.

En reaktion till “Ute i snöyran”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s