Allmänt

Skumma harar och vattenmeloner

Igår gav vi oss ut på jakt efter Celsius nyhet Vattenmelon samt Noccos nyhet Skum hare (ja, det ska särskrivas!). Det är minsann inte lätt att hitta nyheterna men av någon anledning levererar Nordic Wellness i Knalleland varje gång! Hur som, idag har jag testat båda två och tänkte skriva ett par rader om dem.

Celsius Vattenmelon – Innehåller bland annat ingefära, grönt te och mynta. Vattenmelonsmaken finns absolut där men jag tycker den förstörs lite av de andra smakerna, särskilt mynta. Det hade kunnat bli en riktig hit i sommar men jag håller mig nog till Noccon.

Nocco Skum Hare – Både luktar och smakar skumbananer. Den slår tyvärr inte Skum Tomte men är helt okej så den lär köpas igen. Dessutom är även detta en limited edition så det gäller att passa på medan den finns!

Har ni hunnit testa dessa? Vad tyckte ni i så fall?

3 reaktioner till “Skumma harar och vattenmeloner”

 1. Hej tack då vet jag vad jag ska satsa på☺har du testa Clean drinks vattenmelon? Supergod! Hur skulle du jämföra den med Celsius vattenmelon?

  Gilla

  1. Svar till Lina:

   Tyvärr har jag inte testat Clean Drinks men blev väldigt sugen på att göra det nu. Vem vet, ett nytt smaktest kanske kommer snart 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s