Kost

Kokoschips från Smiling

Jag får hem en prenumerationsbox som heter Loddo varje månad och i den senaste hittade jag havssaltade kokoschips från Smiling. Jag var lite skeptisk först men så provade jag och de var ju så goda. Jag älskar kokos så jag tänkte bara att jag skulle tipsa vidare till er!

Chipsen, och även deras andra produkter, ska gå att hitta lite här och var. ICA, Coop, City Gross m.fl så håll utkik!

20170225_141847

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s