Träning

Just do it!

Idag var motivationen aningen bättre och jag fick till ytterligare ett bra pass. Gymmet där jag är hade fått in ett gäng nya maskiner så jag testade dem lite samt körde på med mitt vanliga och det kändes efteråt kan jag meddela. Nu har jag även kollat upp om jag kan ta med mig Moa på träningen och det var inga problem så då kanske jag kan klämma in ytterligare ett pass per vecka. Det hade varit grymt! Bland övningarna nedan gör jag alla i maskin om inget annat anges.

Dagens pass

Uppvärmning
6 min gång på bandet

Axelpress 3×10 plus 8 reps med tyngre vikt
Vertical traction 3×15
Lower back 3×15
Bröstpress 3×12 plus 8 reps med tyngre vikt
Row 3×10
Pulldown 3×10
Pullover rom 3×12
Stående flyes i kabelmaskin 4×10
Triceps pulldown i kabelmaskin 3×10
Bicepscurl i kabelmaskin 3×10
Decline chest press 2×10
Incline press 2×10
Tricepspress med viktplatta 3×10
Upper back 3×12

20170302_092718

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s