Träning

It’s a good day!

Det började rätt kasst dock! Det har varit ganska orolig nätter här de senaste dagarna så när klockan ringde vid 6 ville jag inte alls gå upp utan sova vidare. Det gjorde jag också MEN jag tog gymmet senare i stället. Det blev ett benpass för ovanlighetens skull på tisdagar och det kändes riktigt gött efteråt. Dessutom har jag inte längre ont i min tå och kunde få på mig mina nya träningsskor utan problem. Tjoho!

Uppvärmning
10 min gång på bandet

Liggande bencurl 3×15
Benpress 1×30 / 1×20  / 3×15
Sittande bencurl 3×12
Benspark 3×12
Utfallsgång med hantlar 40 steg
Marklyft med kettlebell 3×15
Kettlebell Swing 3×12
Sumo Squats med drag till haka (kettlebell) 3×10
Höftlyft på bräda med viktplatta 3×12
Benlyft på bräda 3×12

Nedvarvning och stretchning

img_20170228_120838

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s