LCHF

Söndagsfrukost

God morgon, god morgon! Har ni sovit gott? Helgen går så himla fort men nu är det söndag igen och vi har inget direkt planerat. Eller jo, det är egentligen familjegympa ikväll men lilleman är inte riktigt kry så vi hoppar det denna veckan. Veckans uppdatering om vikt kommer förresten om ett par timmar!

Nedan ser ni vad jag åt till frukost igår. Jag är testpilot för Boxholms ekologiska ost så jag gjorde ett par ostrullar med smör (som inte blev så mycket rullar), skinkrullar och lite sallad. Snabbt och lätt! #boxholm

20170225_084629

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s