Kost

Celsius Hallon/Acai

Tidigare i veckan fick jag hem ett härligt paket fullt med Celsius Hallon/Acai. För ett par år sedan testade vi oss igenom Celsius sortiment men fastnade inte direkt för någon smak så när jag nu såg denna tänkte jag att jag skulle ge dem en ny chans.

Celsius innehåller bland annat 7 olika vitaminer, krom, grönt te med EGCG, ingefära, guarana och koffein. Celsius har 0 g kolhydrater och är givetvis sockerfri med naturliga färg- och smakämnen. Celsius friska smaker kan avnjutas när som helst under dagen, oavsett aktivitet.

En burk (355 ml) innehåller kolsyrat filtrerat vatten, guarana, grönt te extrakt, koffein, glukuronolakton, ingefära extrakt, taurin, mineraler (kalciumsorbat, kromklorid), vitaminer (askorbinsyra, nikotinamid, riboflavin, kalciumpantotenat, pyridoxinhydroklorig, biotin, cyanokobalamin), surhetsreglerande medel (citronsyra), arom (naturlig hallon/acai), sötningsmedel (sukralos).

Smaken i sig känns ganska fräsch och god och jag gillar mängden kolsyra. Det jag har lite problem med är sötningsmedlet (sukralos) som gör att det blir väldigt sött och den känslan hänger liksom kvar i munnen ganska länge efteråt. Efter lite research visade det sig att det var samma typ av sötningsmedel i t.ex Nocco, men där upplever jag det inte alls likadant. Det kanske är en annan typ av blandning men Celsius tycker jag i alla fall blir lite för söt, tyvärr.

I samarbete med Svenskt Kosttillskott

20170223_130810

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s