Träning

Min favoritövning

Jag tänkte jag skulle skriva lite om en av mina favoritövningar, eller kanske THE favorit, nämligen flyes. Jag utför den helst i kabelmaskin men det funkar även fint med hantlar på bänk och den går att variera ganska mycket. Sittande, stående, liggande, you name it!

Flyes stimulerar stora bröstmuskeln, vilket jag tycker är en lite knepig muskel egentligen, men det känns ofta bra när jag gör övningen och jag känner mig stark. Klicka här om ni vill läsa mer om den, teknik och tips eller se videon nedan.

Har ni någon favorit? Kanske fler tips på sköna bröstövningar?

dumbbell-fly

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s