LCHF

Slemmigt men mättande..

Eller nej, riktigt så var det ju inte!

I måndags kväll lagade jag ju till min vanliga köttfärssås men i stället för att göra smörstekt vitkål till fick det blir nudlar från PurePasta. Jag har ju skrivit om PurePasta förut och då testade jag ris och spagetti. Nu var det alltså dags för nudlar. De har alla tre samma konsistens men det som är märkligt är att nudlarna är tjockare (likt vanlig spagetti) och spagettin är tunnare (likt vanliga nudlar) – felmärkning?

Hur som helst var dessa lite för tjocka och liksom halvslemmiga för min smak men det gick ner i alla fall. Jag har ett par paket till i skåpet så ska använda dem igen men när de har tagit slut håller jag mig nog till spagettin eller klarar mig utan ersättningsprodukter.

Har ni hunnit testa dessa produkter ännu? I så fall, vad tyckte ni?

20170220_180236

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s