Träning

Solskenspromenad

Den här dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig! Precis som vanligt på tisdagar tänkte jag börja med ett pass på gymmet för att sedan åka och handla och ta det lugnt tills det var dags för hämtning på förskolan. När jag vaknade kände jag mig i stället ruskigt opepp och även om jag vet att det hade blivit bättre bara jag hade dragit mig till gymmet så stannade jag hemma.

Som tur var bjöd Borås på riktigt fint väder idag så jag tog en extra lång runda till förskolan senare på eftermiddagen. All motion är bra motion, eller hur?

20170221_134528

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s