LCHF

En matdag hos mig

Det är många som undrar hur man äter när man följer LCHF, hur ofta, vad man gör om suget dyker upp och så vidare. Det finns liksom ingen handbok för hur man ska äta, hur mycket eller vad som är förbjudet utan alla är vi olika, vilket betyder att LCHF fungerar olika för oss. Jag tar endast upp exempel från vår vardag och det är just det som passar mig.

Frukost ca 8.00
Stekt ägg med bacon ELLER skinkrullar, ostrullar med smör och någon bit brieost

Lunch ca 13.00
Ost- och skinksås med grönsallad

Middag ca 17.30
Stekt halloumi med grönsallad och pesto

Som dryck blir det vanligtvis vatten men på morgonen antingen energidryck, kaffe, te eller vatten. Jag försöker även dricka vatten mellan målen! Om jag blir sugen på något fram emot kvällskvisten så är det ostrullar med smör, ölkorv eller liknande som gäller.

Jag äter aldrig frukt eller nötter och jag försöker begränsa mejerierna. För mig är det än så länge okej med sötningsmedel.

Om ni har frågor är det bara att ställa dem, antingen i kommentarsfältet eller via mail till nilmaiform@gmail.com så svarar jag.

lchfdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s