Allmänt

Lördagspromenaden

Förkylningen hänger kvar och irriterar och jag kan säga att det var många år sedan jag längtade efter gymmet. Nu gör jag dock det och då blir det extra frustrerande att inte kunna ta sig dit! Jaja, jag hoppas detta försvinner till nästa vecka så det kan bli någon ordning på sakerna igen.

Vi kom i alla fall ut på en promenad i det fina vädret. Det gick inte snabbt eftersom lilleman gick själv men vad gör väl det? 4 kilometer skrapade vi ihop i alla fall OCH en handling som pricken över i:et.

20170211_103712

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s