LCHF

Fredagsfrukost

God morgon! Det blir lite dött här just nu eftersom jag är förkyld och inte tränar. Visst hade jag kunnat slänga upp all mat jag äter men det kanske inte är jätteroligt efter ett par dagar heller. Hur som helst så gjorde jag äggröra med ost i till frukost idag. Till det fick det bli något så enkelt som skinkrullar. Mums!

Några planer för dagen har jag inte heller utan det blir vad det blir.
Hoppas ni får en härlig fredag!

20170210_082907

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s