Allmänt

Berättelsen om tån

För lite mer än tre veckor sedan snubblade jag över vår dammsugare här hemma och slog i min lilltå så jag trodde att jag skulle dö, ungefär. Jag kunde inte gå för resten av den dagen och sedan dess har det gjort ont dagligen. Jag har inte varit och kollat den för att antingen är det en spricka i eller så är den bruten, men de gör inget åt sådana saker utan det får läka av sig självt. Problemet är att man använder tårna hela tiden så det kan ta upp till 6 månader!

Eftersom jag inte kan ha skor som trycker på har jag löst det på ett speciellt sätt på gymmet. Jag hade nämligen ett par trasiga skor på skohyllan som jag använt när jag har jobbat men av någon anledning blev de inte slängda. Tur var väl det eftersom det är hål precis vid lilltån. Jag kan alltså träna utan att det gör ruskigt ont (ja, minus löpbandet och utfall då som jag ändå envisas med att ge mig på). Skönt för mig men kan inte påstå att det ser så bra ut! De andra på gymmet får helt enkelt titta åt ett annat håll men jag längtar tills jag kan använda mina nyinköpta utan att börja gråta av smärtan.

20170131_093032

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s