LCHF, Viktminskning

Vår första månad

Halli hallå! Vår första månad med LCHF har gått nu och jag tänkte sammanfatta den lite kort. Vi har ätit mycket god mat och varken jag eller Kristoffer har saknat ris, pasta, potatis eller bröd. Jag kan däremot få sug efter en påse godis men vi har inte gjort några avsteg alls och det är så vi vill ha det. Det har oftast blivit ägg och bacon, ostskivor med smör eller liknande till frukost. Om vi blir sugna eller lite småhungriga duger det utmärkt med några skivor ost eller en ölkorv.

Kristoffer har valt att äta/dricka mer sötningsmedel än vad jag har. Jag försöker hålla mig till Noccon medan han kan äta ProPud och liknande.

När det gäller vikten har jag gått ner nästan 6 kg och Kristoffer runt 8 kg. Vi är mer än nöjda och bara taggade på att fortsätta!

Några av månadens favoritrecept:
Spenatsoppa med ägg och bacon
Mejerifri LCHF-gyros
Färskostpizza
Ost- och skinksås
Halloumi med pestosallad

1485981756198

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s