Träning

Nya träningsskor

I fredags var vi på Nike Outlet och jag hittade mina gamla favoriter för ynka 400:- (ord.pris 1200:-) så det var bara att slå till. När vi kom hem insåg jag ju dock att jag inte kommer att kunna ha dem på ett tag på grund av den brutna tån (eller sprickan eller vad det nu är) och det kändes ju lagom surt. Nej, jag provade bara skon på andra foten i butik och tänker tydligen inte ett steg längre alltid. Jaja, de får stå på skohyllan och se snygga ut så länge!

Hur gör jag i vanliga fall då? Faktum är att jag har ett par gamla Nike som gått hål i precis vid lilltån. Dessa gymmar jag i. Mycket glamouröst! Det är dock det enda som funkar för tillfället för att minska smärtan.

20170128_100847

3 reaktioner till “Nya träningsskor”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s