Kost, Träning, Viktminskning

Invägning v.4

Idag är det mycket som händer men först och främst är det vägdag och här kommer veckans sammanfattning.

Kost
Det har inte alls varit lika mycket sug som föregående vecka, vilket resulterat i mindre småätning (ölkorv, ostskivor osv.). Däremot börjar vi hamna lite utanför den strikta gränsen så vi får tänka på det till nästa vecka.

Träning
Jag hade alla möjligheter den här veckan men jag genomförde bara två styrketräningspass. Jag är besviken på mig själv men det är bara att ta nya tag nästa vecka. Då drar jag dessutom igång februariutmaningen så vill ni hänga med på det är det bara att kika in då!

Vikten
Förra gången hade jag ju gått upp 0,4 kg. Jag var inte jätteförvånad men samtidigt är det alltid tråkigt med ett plus. Denna gång hade jag gått ner 0,8 kg och det känns ju väldigt bra. Jag hade kanske hoppats på ett större minus men allt som är minus är bra.

Hur har er vecka varit?

viktblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s