Träning

Vi är anmälda!

Som jag skrev för några veckor sedan så gick jag från totalt otränad 2010 till att springa Göteborgsvarvet 2011. Jag hann med några fler lopp det året och det var så himla roligt!

Eftersom jag nyligen fött barn är jag inte i den formen att jag kan springa ett lopp i år men mannen behöver komma ut och springa så jag tänkte att ett lopp kunde vara en morot. Sagt och gjort, vi anmälde oss till Blodomloppet. Han på 10 km löpning, jag på 5 km promenad. Om inte annat är det för en god sak!

Fler som ska gå/springa detta lopp i år?

blodomloppet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s