LCHF

Snabbmat à la LCHF

Ofta tar man till skräpmat när det kommer till snabbmat men det är så enkelt och går så snabbt att svänga ihop något i köket. En rätt som jag gärna gör är caprese, vilket mer eller mindre innebär att man skivar mozzarella och tomat, ringlar över olivolja och sedan kryddar med lite salt, peppar och basilika. En annan rätt som går dundersnabbt är ost- och skinksås och den går ju att variera till tusen.

Idag fick det bli ost- och skinksås gjord på rökt skinka, riven ost, gul lök, vispgrädde, smör, oregano och svartpeppar. Tillsammans med en sallad blir det fantastiskt gott och allt som allt tog det säkert 10 minuter. Snabbmat behöver inte betyda dåliga val utan det blir vad man gör det till.

20170125_121552

3 reaktioner till “Snabbmat à la LCHF”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s