Kost, Träning, Viktminskning

Invägning v.3

Så var det söndag igen och som ni vet vid det här laget innebär det vägdag för vår del. Jag ska också sammanfatta veckan lite kort vad gäller kost och träning.

Kost
Kosten har gått helt okej hela veckan! I början av veckan var jag lite sugen men jag tycker ändå att jag tacklade det ganska bra. Vi gjorde ett avsteg från matsedeln och köpte hem kebabsallad men det är ju godkänt så ingen fara på taket där. Jag har dock varit allmänt osugen på mat så jag har ätit mindre, vilket har gjort mig hungrig snabbare. Det är något att jobba på nästa vecka!

Träning
Jag har äntligen kommit igång! Två gympass har det blivit och en längre promenad. Det känns skönt att ha börjat och nu kan det bara bli bättre. Taggad var förnamnet!

Vikten
Eftersom det har gått så himla bra de två tidigare veckorna förväntade jag mig inte något enormt minus men kanske inte heller ett plus. Men jag har mina aningar om vad det beror på så till nästa vecka ska jag jobba på det. Det är bara att ta nya tag!

Hur har er vecka varit?

bloggvikt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s