Träning

God morgon träningsvärk!

Hej på er! Nog visste jag att jag skulle ha träningsvärk idag sedan gårdagens pass men kanske inte i vilken grad. Jisses! Jag känner mig lite som på bilden här nedan och om en stund väntar promenad så det ska ju bli intressant.

För övrigt är det ingen träning inplanerad idag utan vi ska bara fredagsmysa så blir det träning imorgon eller på söndag igen. Jag har fortfarande inte fått till ett schema riktigt så ska försöka ordna med det senare idag.

Trevlig fredag allesammans!

legday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s