Allmänt

Skum Tomte eller Skumtomte?

Tidigare idag när jag hämtade ut paket gick jag förbi Nocco Skum Tomte (eller Skumtomte men det är faktiskt ett mellanslag). Jag var bara tvungen att testa och ja, helt i min smak. Problemet är ju bara att det är en limited edition som är utgående eller slut precis överallt. Mannen fick helt enkelt gå och köpa ett gäng så jag kan vara nöjd ett tag till, haha.

Har ni testat den? Gillade ni?

20170119_135456

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s