Träning

Jag hade en plan..

Planen var att ställa klockan, gå upp, bege mig till gymmet och riva av ett benpass på gymmet sådär tidigt på morgonen som jag gillar. Så blev det inte. Efter en skitkväll/natt stängde jag i stället av larmet, njöt lite extra i sängen med familjen och åkte sedan med lillan på ett förälder/barn-pass. Det funkade lika bra det och benträningen fick jag, promise! Passet kändes bra och instruktören hjälpte mig lite extra eftersom jag var ny på klassen så det blev ju bra.

Kroppen känns lite som spagetti nu och jag kan nästan garantera att träningsvärken kommer att kika fram imorgon! Gött!

Hoppas ni får en bra torsdag allesammans!

20170119_093213

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s