Träning

Äntligen träning!

Hallå, hej! För första gången på länge fick jag ställa klockan idag, och det för att gå till tandläkaren. Det gick i alla fall bra och direkt efter det gick jag till gymmet. Det är en speciell känsla att vara på gymmet tidigt på morgonen och jag älskar det men det är just det där med att gå upp som är min svaghet. Nu har jag ju inte gymmat på 3 (!!) år så de hade gjort om en hel del, vilket betydde att en del tid gick åt till att lokalisera mig, kolla vart maskiner och vikter var och så vidare. Men det blir bättre nästa gång!

Jag värmde i alla fall upp på crosstrainern (funkade bra med tån faktiskt) och därefter blev det styrketräning för armar, axlar, bröst och rygg. Nu i eftermiddag ska jag försöka sätta mig och planera min träning lite mer för att det ska bli så effektivt som möjligt men först, hämta sonen på förskolan.

Trevlig måndag allesammans!

20170117_074427

En reaktion till “Äntligen träning!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s