Viktminskning

Invägning v.2

Ytterligare en vecka har gått och det är dags för uppdatering kring träning, kost och vikt.

Kost
Även denna veckan har bjudit på god och relativt enkel mat här hemma.Vi lyxade till det lite i fredags (något fler kolhydrater alltså, inget annat) men annars har vi följt mallen ganska så bra.

Träning
Ja, förkylningen är nu över och förbi men istället nästan bröt jag min tå i torsdags och kan knappt ha skor på mig. Några promenader lär det inte bli men ska försöka ta mig till gymmet och göra övningar där foten inte används särskilt mycket. Pass känns uteslutet just nu i alla fall!

Vikten
Den senaste veckan har jag gått ner 2,1 kg, vilket betyder en totalt viktminskning på 5,4 kg på två veckor. Jag är verkligen supernöjd och jag har dessutom nått mitt första delmål! Wooho! Även mannens vikt går stadigt neråt och på två veckor har han tappat 4,8 kg.

Hur går det för er som också viktminskar?

vikt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s