Träning

Träna efter förlossningen

Det är många som funderar kring det här med träning efter förlossningen, även jag. Det har gått ganska exakt tre månader sedan vår lilla tjej tittade ut och i förra veckan skaffade jag nytt gymkort.

Vad vill jag då uppnå? Det viktigaste för mig är väl egentligen att ha styrka och kondition nog att springa efter och leka med mina barn, oavsett vad. Just nu känns det mesta ansträngande i kroppen och jag blir själv förvånad över hur svag jag är.

Hur har jag tänkt? Både jag och mannen har försökt känna efter om jag har delade magmuskler men vi upplever inte det. Jag kommer dock att ta det väldigt lugnt ändå med magövningarna och satsa främst på plankan. Jag har dessutom min Mamma Mage-app tillgänglig. Lofsan har för övrigt postat en bra video där hon visar hur man känner om man har delade magmuskler, se nedan. Anna är en annan som har skrivit väldigt mycket om magmuskeldelning (diastas) och även opererats för det så är ni nyfikna och vill veta mer om det är det bara att klicka er in till dem. Nedan ser ni också hur magmuskeldelning ser ut.

91c6dc35-52c3-443c-935c-764c69f2a64448

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s