Kost, Träning, Viktminskning

Jag har gjort det förr och kan göra det igen!

2010 och 2011 var två väldigt bra år för min del. Jag bestämde mig för att börja träna, äta hälsosammare och gå ned i vikt. Jag lyckades med allt och gick ned drygt 20 kilo. Då använde jag mig av enkel kaloriräkning (kalorier in – kalorier ut) och det funkade då men eftersom jag ganska kort därefter hamnade i sockerfällan igen så var det ingen långvarig lösning för min del.

Vi har provat LCHF förut och då fått ganska snabba resultat till en början. Vad är det då som har gjort att vi har slopat det till slut? Det har varit graviditeter, det har varit jultider (världens sämsta orsak), det har varit sockerberoende och så vidare. Egentligen gäller det bara att hålla sig den där första tiden och försöka tänka bort sitt sug. Jag tror absolut man tjänar på det i längden och att man kan fortsätta vara sockerfri sedan!

Det är dock aldrig särskilt enkelt att ändra en vana och det tar tid men låt det då ta den tid det tar. Ingen går ner 20 kilo på några veckor. Det tar tid, energi och kanske även blod, svett och tårar men det går. DET GÅR! KÄMPA!

Bilderna nedan är från Göteborgsvarvet i maj 2011. Där hade jag ett par kilo kvar till min målvikt men den nåddes tyvärr aldrig. Nu blir det andra bullar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s