Viktminskning

Invägning v.1

Då har en vecka gått sedan jag först vägde mig och precis som jag har skrivit är det tänkt att ni ska få följa min viktresa. Varje söndag kommer jag att uppdatera om vikten, samt hur den senaste veckan har gått både vad gäller maten, eventuella sug och lite kort om träning.

Kost
Maten denna veckan har varit jättebra. Jag har dock varit förkyld så jag har inte känt mycket smak men mannen säger att det har varit gott så jag får lita på det. Det har inte heller varit så svåra recept så ja, det har gått bra helt enkelt.

Träning
Vi har varit ute på ett fåtal promenader, bara för att komma ut ur huset. I övrigt har jag som sagt varit sjuk men jag har tagit tag i saker och skaffat nytt gymkort i alla fall. Jag hoppas kunna inviga det nästa vecka.

Vikten
På denna veckan har jag gått ner 3,3 kg. Jag är medveten om att det är en hel del vatten men jag är såklart jättenöjd. Det känns bra att kickstarta på det viset! Nu är det inte långt kvar till mitt första delmål.

Annars har jag försökt dricka mycket vatten dagligen. De första dagarna hade jag ganska mycket huvudvärk och det var nog delvis på grund av sjukan men också för att sockret går ur kroppen. Nu känns det bra och vi mår bra, båda två.

vikt12

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s