LCHF

PurePasta

I mitt förra inlägg skrev jag ju att vi hade testat ris från PurePasta igår och jag tänkte jag skulle berätta lite mer om det. Jag tycker att det ofta hypas lite kring ersättningsprodukter och folk blir som saliga när de har hittat något som ska vara som pasta eller ris. Jag brukar därför bli lite skeptisk men jag gillar att prova nya saker så därför testade jag detta.

PurePasta har spaghetti, nudlar och ris i sortimentet och en förpackning (två port.) kostar 26 kronor. Det är alltså inte billigt men saknar man det eller vill lyxa till det någon gång så funkar det ju. Tittar man på näringsinnehållet på riset så innehåller det 6 kcal, 1 g protein, 0 g kolhydrater, 0 g fett, 3,6 g fiber och 0 g natrium per 100 gram. Ingredienserna är vatten, konjakglucomannan, gardeniaextrakt (naturlig färg), kalciumhydroxid (surhetsreglerande medel).

Vi tyckte att riset var helt okej! Vi hade det tillsammans med kasslergryta och det passade bra. Konsistensen var bra och det kändes lite roligare att äta. Vi kommer nog inte att köpa riset igen utan i så fall hålla oss till spaghetti men vi måste prova den också först.

20170104_165856

En reaktion till “PurePasta”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s