LCHF

Fredagsfrukost

I brist på fantasi och för att testa lite gjorde jag en ägglatte till frukost. Jag är så förkyld så jag känner ingen smak, vilket inte är särskilt roligt men frukost måste jag ju ha.

Latten gjorde jag i alla fall på kaffe, ägg, en matsked smör och sen hade jag i lite kardemumma och kanel. Jag lär få göra om den när jag känner smak så jag vet om det blev bra eller inte men det gick ner i alla fall.

Vad har ni för planer idag? Vi behöver verkligen komma ut efter att ha varit sjuka och inne hela veckan. Så tråkigt! Vi får se om det kanske blir en promenad i eftermiddag eller vad vi gör men ut ska vi. Fram tills dess blir det de vanliga sysslorna = preppa bloggen, tvätta, städa och fixa disken.

20170106_080229

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s