Allmänt

Välkomna hit!

Hej på er!

Det kan kanske tyckas som något alla gör, starta om på ny kula på nyårsdagen, men faktum är att det är ett bra startdatum. Jag är medveten om att folk brukar säga det och fylla gymmen den första månaden på året för att sedan ha viktigare saker för sig, glömma eller inte ha tid. Men jag kastar alla de där åsikterna åt sidan för här måste definivit hända något.

Efter två ganska täta graviditeter väger jag mer än någonsin och jag måste göra något åt det. Inte bara för min egen skull utan även för mina barns. Hur ska jag annars orka springa efter dem och busa?

Imorgon börjar vi med kosten och kommer att följa LCHF. Det är något vi har gjort tidigare och vi har samlat på oss en hel del goda recept så vi hoppas att det går bra även denna gång. Jag känner mig i alla fall taggad!

motivational-weight-loss-and-fitness-quotes-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s